WRB - World Robot Boxing Android Oyun İncelemesi

WRB
Android oyunlarında henüz fazla tanınmayan fakat bir okadar da gerçekçi ve eğlenceli olan bir oyun olan World Robot Boxing(Dünya Robot Dövüşü) oyununun aynı zamanda "Çelik Yumruklar" isminde vizyona giren bir filmi de mevcuttur. Oyuna başlangıç yaparken filmde başrol robotu olan "ATOM" ile bir eğitim dövüşü yapılıyor. Hemen sonrasında ise size düşük seviyeli birkaç robot arasından birtanesini seçmeniz isteniyor. Seçtiğiniz robotla 1.Dünya da turnuvayı kazanmaya çalışıyorsunuz. Aynı zamanda robotunuzu özelleştirme gibi bir lüksünüz de oluyor. Kart çekme bölümünden 6 adet karttan 1 tane çekiyorsunuz şansınıza ne çıkıyorsa size geliyor. Dövüş yapabilmek için enerjinizin olması gerekiyor. Her dövüşten belirli bir miktarda para kazanıyorsunuz. Kazandığınız para ile robotunuzu güçlendiriyorsunuz ve kart çekerek daha güçlü robotlar çıkarabiliyorsunuz. Dövüş sırasında 3 tane buton oluyor;

1-Kırmızı buton güçlü vuruşlar gerçekleştirir.
2-Sarı buton seri vuruşlar gerçekleştirir.
3-Savunma yapar
4-Özel haraketini yapar(dövüş tüpünüz dolunca gerçekleşir)

Aynı zamanda hareket de etmeniz gerekiyor. Haraket tuşlarıyla birlikte vuruş yaparsanız normal olarak yaptığınız vuruşdan daha güçlü ve daha sert vuruşlar yapabilirsiniz. Bununla birlikte oyunda özellik eşyaları da vardır. Bunlardan bazıları:

1-Dövüş enerjisi(dövüş esnasında üst kısımdaki tüpdeki enerjiyi yükseltir)
2-Hız
3-Güç(kollarınız kırmızı olur ve daha güçlü vuruşlar yapılır)
4-Tamir(canınızı yükseltir)

1.Dünya şampiyonasını kazanırsanız 2.Dünyayı indirmeniz gerekir. Daha güçlü daha muhteşem robotlar açılır ve onlarla kapışırsınız bu şekilde şampiyonayı kazanmaya çalışırsınız. 3.Dünya şampiyonası da mevcuttur. Buraya kadar gelebilirseniz 3.Dünya şampiyonasında filmin en güçlü robotu olan "ZEUS" ile karşılaşma şansınız olur.

Görseller




1 yorum:

Yorum Kuralları
1. Argo,küfür tarzı kelimeler kullanmak yasaktır.
2. Kısaltma tipi yorumlar kötü görüntü oluşturacağı için silinecektir.(Slm,mrb vb.)