Apple'dan Yepyeni 12 inch Retina ekranlı Macbook Air!


Apple'dan MacBook ailesine yeni ve başarılı bir üye daha ekliyor!

Sadece Apple kullanıcılarının değil, tüm teknoloji meraklılarının merakla beklediği yeni MacBook Air hakkında 9to5Mac tarafından yeni bir iddia ortaya atıldı. 12 inç Retina MacBook Air prototipini kullanan kişilerden gelen bilgilere göre yeni MacBook Air'in 11 inçlik MacBook Air’ın kasa boyutuyla aynı olduğu, yalnızca ekranının genişletildiği görülüyor.
9to5Mac editörlerinden Mark Gurman’a göre yeni MacBook Air radikal değişikliklerle gelecek. Bir önceki modele göre daha yüksek çözünürlüğe ve yüksek bir ihtimalle Retina ekran desteğinin olacağı söylenen bilgisayarın ekranın da daha ince olacağı söyleniyor. Yeni MacBook Air’ın klavyesinin daha küçük ve dar olacağı söyleyen Gurman, Trackpad’deki gibi derin olmayacağını söylüyor.
Yön tuşlarının baştan tasarlanacağını söylenen yeni MacBook Air’ın diğer modellerine göre daha az bağlantı girişine sahip olacağı ve hoparlörün de klavyenin üst kısmına taşınacağı söyleniyor.
Retina ekranlı yeni MacBook Air’ı fansız bir şekilde çalıştırmak için Broadwell Core M işlemcileri kullanması bekleniyor. Renk seçenekleri olarak, mevcut modellere gelen son renklerin yeni MacBook Air’a geleceği bekleniyor.

1 yorum:

  1. Bunu bekliyorum , 10.000 lira da olsa alicam , bu kadar uzun süredir yeni mac bekliyordum değer yani

    YanıtlaSil

Yorum Kuralları
1. Argo,küfür tarzı kelimeler kullanmak yasaktır.
2. Kısaltma tipi yorumlar kötü görüntü oluşturacağı için silinecektir.(Slm,mrb vb.)