MUHTESEM AKSIYON OYUNU DINO HUNTER

Çeşitli oyunlarla başarıdan başarıya imza atan GLU şirketinin yepyeni oyunu DINO HUNTER'ı Technandro takipçileri için inceledik!
Gerek grafikleri , gerek ses-görüntü efektleri ve gerekse sürükleyici bir senaryoya sahip olması mobil platform oyuncularını cezbedebiliyor.
Oyun içerisinde adından da anlaşılabileceği gibi Dinazor Avcısı olarak çeşitli görevler yapıyorsunuz.
Kimi zaman bir dinozoru kafasından , kimi zaman kalbinden kimi zaman ise akciğerlerinden vurarak para kazaniyor , size verilen görevleri yerine getirdikçe değişik dinazor tipleri , değişik silahlar ve çeşitli haritalarla karşılaşarak oyunda kolayca ilerleyebiliyorsunuz.
0


GLU şirketi , oyuna devamlı oyuncu sağlama isteğinden olsa gerek oyuncuların oyunu tek seferde bitirmemesi için oyun içerisine enerji simülasyonu yerleştirme gereği duymuş.
Oyuncular enerjileri bitince oyun içersinde para ödeyerek enerji alabildiği gibi , level atlayarak veya bir süre bekleyerek de enerjilerinin dolmalarını sağlayabiliyorlar.
Özetle heyecan verici , sürükleyici , oyuncuya haz veren , tek bir senaryoya bağlı kalmadan çeşitli görevler yapmak isteyen , ücret ödemeden güzel bir aksiyon oyunu oynamak isteyen mobil oyunseverler için DUNGEON HUNTER on numara bir oyun...

Oyunu Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları
1. Argo,küfür tarzı kelimeler kullanmak yasaktır.
2. Kısaltma tipi yorumlar kötü görüntü oluşturacağı için silinecektir.(Slm,mrb vb.)