ASUS'DAN BÜYÜK BOMBA!


Asus Zenfone Ailesi'ne bir yeni üye daha ekledi.Asus bu yepyeni modeli ile büyük başarı yakalayacak gibi görünüyor.

Bilgisayar üretimi ile tanıdığımız Asus,telefon pazarında da başarılı modellere imza atmış ve fiyat-performans orantılı orta düzey telefonlar piyasaya sunmuştu.Zenfone 4-5-6 modelleri ile tanıdığımız Asus şimdide Zenfone 2 ile piyasaya giriyor.Tanıtımından itibaren kullanıcıların büyük ilgisini çeken Zenfone 2 tasarım olarak LG G3'ü andırıyor diyebiliriz.Zenfone 2 adlı bu modelin en dikkat çekici donanımı ise 4 GB RAM oluyor.
Asus Zenfone 2 modelinde donanım konusunda başarıya imza atmış ve kullanıcılarına donanım konusunda iki farklı seçenek sunmuş.Zenfone 2 modelini satın almak isteyen kullanıcılar RAM konusunda ister 2GB isterse 4 GB'lik hafıza kapasitesini seçebiliyor.
Asus telefon modellerinden alışageldiğimiz İntel Mobil İşlemci'yi Zenfone 2 adlı modelinden de eksik etmiyor ve 2.33 Ghz İntel Atom,1.8 Ghz İntel Atom işlemcilerini kullanıyor.
Ekran olarak tercihini 5.5 inchlik büyüklükte 403 PPI FULL HD IPS bir ekrandan yana kullanan Asus büyük telefonların sık tercih edildiği şu günlerde,mantıklı bir harekette bulunuyor.
Sürüm konusunda da büyük başarıya imza atan Asus Zenfone 2 modelini Android 5.0 ile birlikte piyasaya sunuyor.
Asus Zenfone 4-5-6 kullanıcılarından elde ettiğimiz verilere göre güncelleme sıkıntısını yaşatmayan Asusun,Zenfone 2 modelinde güncelleme ile ilgili bir problem sunup sunmayacağını ise zaman gösterecek.
Ayrıca uzun zamanlı kullanıma bağlı olarak kullanıcıların arayüzden sıkıldığını da düşünen Asus ZenUI adlı arayüzü ile kullanıcılarına arayüz konusunda çeşitli seçenekler ve yenilikler sunuyor.
Kamera konusunda 5 MP Ön,13 MP Arka kamera kullanan Asus,Batarya konusunda da büyük bir başarıya imza atarak 3000 mAh gücünde yepyeni bir batarya deneyimini kullanıcılarına yaşatıyor.
3000 mAh batarya ve 4 GB'lık RAM ile büyük ilgi toplayan Zenfone 2 piyasaya sunulduğu andan itibaren ortalığı karıştıracak gibi görünüyor.
Fiyat konusunda ise yine düşük fiyat sunan Asus 4GB Ram olan modelini 249 , 2GB Ram olan modelini ise 199 Dolar'dan piyasaya sunuyor.
Henüz Türkiye'ye girmeyen Zenfone 2'nin bizdeki fiyatı konusunda bilgimiz yok fakat diğer telefon markalarında olduğu gibi bizde daha pahalı satışa sunulacağı kesin.

2 yorum:

  1. 4 GB Ram 3000 mah bataryayi su gibi içecektir eminim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 4 GB Ram olduğu için bataryayı büyük tutmuşlardır zaten yoksa ne alaka 3000 mah güçte bi batarya

      Sil

Yorum Kuralları
1. Argo,küfür tarzı kelimeler kullanmak yasaktır.
2. Kısaltma tipi yorumlar kötü görüntü oluşturacağı için silinecektir.(Slm,mrb vb.)