Zenfone Lollipoptan Kitkata Geri Dönüş


Technandro ekibinin yayınladığı makaleler yardımı ile Lollipop güncellemesini yaptınız fakat memnun kalmadınız.Kitkat sürümüne geri dönmek istiyorsunuz fakat telefonunuzun garanti dışı kalmasından korkuyorsunuz.O zaman bu makalemiz tam size göre!

Zenfone cihazınızda büyük bir heyecanla beklediğiniz Lollipop güncellemesini nihayetinde uyguladınız ancak beğenmediniz veya sorunlarla karşılaştınız.Peki ya şimdi ne yapacaksınız?Yapacağınız işlem çok kolay.Tabii bu işlemler için öncelikle bir pc ve internet bağlantısı gerekli.
Anlatacağımız işlemler sonucunda telefonunuz hiçbir şekilde garanti dışı kalmayacaktır.Anlatacağımız işlemler kesinlikle Root gerektirmez.
Şimdi yapılması gereken işlemlere geçelim.
Şunu belirtmek isteriz ki biz bu işlemi Zenfone 6 için yapıyoruz , diğer cihazlar için lütfen sürüm indirmelerini kendi telefonunuza göre yapınız.
Dikkat)İşlemler sonucunda telefonunuz formatlanacak,fabrika ayarlarına geri dönecektir.Lütfen dosyalarınızı yedekleyin.
AŞAMA 1)
Öncelikle buradan Asus destek sayfasına giriyoruz.Zenfone 6 telefonumuz için önce WW 6.3.3 sürüm numaralı dosyayı indiriyoruz.
İndirdiğimiz dosyayı usb kablo yardımı ile telefonumuzun dahili belleğine atalım ve usb bağlantısını keselim.Telefon ekranına gelen bildirime tıklayarak güncelleme işlemine başlayalım.
Bu aşamada telefonunuz hem formatlanacak hem de eski sürüme güncellenecektir.Bu işlem yaklaşık 30 dakika gibi uzunca bir süre harcayabilir.Lütfen paniğe kapılıp telefonunuzu kapatmaya çalışmayın.
AŞAMA 2)
Telefonunuz formatlanmış ve eski sürüme dönmüş biçimde tekrar açılacaktır.Telefonunuz açıldıktan sonra tekrar usb kablo ile bilgisayarınıza bağlayın.Şimdi tekrar Asus Destek Sayfası'na girelim ve bu sefer WW 6.2.2 sürümlü dosyayı indirelim.İndirdiğimiz dosyayı telefonumuzun dahili belleğine atıp usb bağlantısını keselim.Gelen bildirime tıklayarak yeniden güncelleme işlemini başlatalım.

Bu aşamadan sonra telefonunuz Kitkat sürümün en güncel haline getirilecek ve eski performansını sürdürmeye devam edecektir.


8 yorum:

  1. admin Asus destek sayfasına giriyorum senin dediğin W.W 6.3.3 ve W.W 6.2.2 seçeneklerinden ikişer tane var hangisini seçicem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önce 3 olanı sonra 2 olanı , tıpkı yukarıda anlattığım gibi

      Sil
  2. ww sürümü olacak tw taiwan cn lerde çin anlamında. ww lar global sürümler için.

    YanıtlaSil
  3. Admin dediğin dosyalar downgrade-1 ve downgrade-2 olarak ikişer tane var hangilerini indiricez

    YanıtlaSil
  4. Technical Xender  is a blog which keep you update from technical tricks and tips. Premium software and courses,modded apk and cracked tools for free.

    YanıtlaSil
  5. Technical Xender  is a blog which keep you update from technical tricks and tips. Premium software and courses,modded apk and cracked tools for free.

    YanıtlaSil

Yorum Kuralları
1. Argo,küfür tarzı kelimeler kullanmak yasaktır.
2. Kısaltma tipi yorumlar kötü görüntü oluşturacağı için silinecektir.(Slm,mrb vb.)