360 Sanal Gözlük VR BOX (CASE) 2.0 İnceleme



Sanal gerçeklik teknolojisinin moda olduğu bu günlerde , piyasaya bir çok 360 derece sanal gerçeklik gözlüğü sunuluyor.Techandro ekibi olarak sizler için bu gözlüklerden biri olan Vr Case 2.0'ı inceledik.

Samsung,Lg,Htc gibi dev teknoloji markalarınında bulaştığı bu sanal gerçeklik sektöründe gerçekten güzel çalışmalar yapılıyor.Her bütçeye uygun fiyatlarla bulabileceğiniz sanal gerçeklik gözlüklerinin fiyatları 10 Tl'den başlayıp 1000 Tl'ye kadar çıkabiliyor.Fiyat farkınında apaçık gösterdiği gibi kalite olarak da birbirlerinden fazlaca farkları var.
                Söz konusu Vr Box'a gelecek olursa , sanal gerçekliğe orta düzeyde bir giriş için gayet uygun bir cihaz.Çok üst düzey bir kalite alamamakla birlikte , içinde bulunduğumuz şu günlerde vr teknolojisinin daha da gelişeceğini de umarak tatmin edici bir kalite alacağınızın garantisini veriyoruz.

Hem İos hem Android platformunda çalışan VR Box 2.0'ın nasıl çalıştığını , tavsiyelerimizi ve uzun süreli kullanım yorumlarımızı youtube üzerindeki videomuzda ayrıntılı bir şekilde bulabilirsiniz.

Fiyat seviyesinin 50 ile 100 lira arasında değiştiğini de göz önünde bulundurursak , VR box 2.0 fiyat-performans konusunda tatmin edici bir kalitede hizmet verebiliyor.Gönül rahatlığıyla Vr teknolojisine giriş için bu cihazı sizlere önerebiliriz.

2 yorum:

  1. Technical Xender  is a blog which keep you update from technical tricks and tips. Premium software and courses,modded apk and cracked tools for free.

    YanıtlaSil

Yorum Kuralları
1. Argo,küfür tarzı kelimeler kullanmak yasaktır.
2. Kısaltma tipi yorumlar kötü görüntü oluşturacağı için silinecektir.(Slm,mrb vb.)