LG'NIN TÜRKİYE'YE TATLI HABERLERI VAR!

LG'nin son model amiral gemisi olan LG G3 için android lollipop güncellemesi Türkiye için'de başladı.Şimdilik sadece root'lu cihazlara yüklenebilen güncelleme çok yakında rootsuz modellere de gönderilecek!
Yaklaşık 2-3 gündür dağıtılan Lollipop güncellemesine hâlâ sahip değilseniz eğer LG'nin Güncelleme Merkezi üzerinden kontrol ederek Android'in 5.0 versiyonunu kullanmaya başlayabilirsiniz.
V20f adında geçen güncellemeye root yetkisi olan kullanıcılar buradan ulaşarak Türkiye kısmına gelip V20f olan 1.07 GB boyutundaki versiyonunu indirerek Lollipop güncellemesini yükleyebilirler.
LG G3'e gelen Lollipop güncellemesi ile gelen değişikliklerden birini bildirim çubuğunu aşağıya çektiğimizde fark edilen kullanıcı seçim imgesi olarak göze çarpıyor. Çubuğu aşağıya çektiğinizde, ayarlar simgesinin yanında da konumlandırılmış bu simge, farklı kullanıcılar arasında geçiş yapmayı sağlıyor.
Ayrıca, bildirimlerin alt alta dizildiği bölümdeki arka plana yarı şeffaf bir görünüm kazandırılmış.Bildirimler kart haline getirilmiş ve kart haline getirilen bildirimler sayfanın sınırlarını aştığında kartlar üst üste binmiş gibi görünüyor.Ayrıca bu kart yığınını, basit bir parmak hareketiyle açık hale getirebiliyorsunuz.
G3'teki kullandığı kısa yol simgeleri ve parlaklık/ses ayarları, Lollipop'da da aynı şekilde görünüyor. Navbar denilen alt tuşlarda ise Android güncellemesi pek bir şey değiştirmemiş ve Lg’nin tasarımı devam ettirilmiş.
Çoklu görev ekranı da, Android 5.0 ile LG'nin kendi arabiriminin karışımı yapılmış.
LG G3 Android 5.0 güncellemesini yüklemek isteyip performansı artacak mı artmayacak mı,yeni görünümü nasıl olacak diye kafasında soru işareti olan kullanıcılarımız TOMA LUCİAN adlı yabancı bir arkadaşımızın LG G3 üzerinde Kitkat vs Lollipop karşılaştırmasını yaptığı videoyu izleyip , ayrıntılı bilgiye ulaşabilirler ;
Güncellemeyi yükleyip kullanmaya başlayacak arkadaşlara şimdiden Hayırlı olsun :)

1 yorum:

Yorum Kuralları
1. Argo,küfür tarzı kelimeler kullanmak yasaktır.
2. Kısaltma tipi yorumlar kötü görüntü oluşturacağı için silinecektir.(Slm,mrb vb.)