CES 2015


CES 2015
  Yıla damgasını vuracak bir çok ürün dünyanın en büyük teknoloji ve elektronik fuarın CES'de görücüye çıktı. Bu yıl Las Vegas'da 6-9 Ocak tarihleri arasında düzenlenen fuarda bir çok dikkat çeken ürün oldu.
  
İşte o ürün listemiz

1. SHARP 8K TV
   Sharp'ın "4K'nın ötesinde" olarak tanıttığı TV'ler sektöre kuşkusuz farklı bir boyut katacaktır. 4K TV'ler de 42 milyon sub pixel kullanılırken 8K TV'ler de bu sayı 66 milyon sub pixele ulaşıyor.


2. THE GİROPTİC 360CAM
  Aynı anda 360 derece video ve fotoğraf çekebilen bir ürün. Üzerinde ki 3 adet balık gözü lensi ile çektiği fotoğraf ve videoları birleştiriyor. Aynı anda canlı olarak izlenmeye de olanak sağliyor.


3.AXXESS CE AİR2
  Fuarda ki en fazla dikkat çeken ses sistemi. Üzerinde ki mıknatıslar yardımıyla itme gücü sağlayarak havada kalabiliyor. İnternete bağlanıp müzik çalabildiği gibi akıllı telefonlarla da bağlantı kurabiliyor.


4.COMPUTE STİCK
   İntel'in akıllı TV'leri PC'ye çevirecek USB Stick'i.  İçindeki Windows 8.1 işletim sistemiyle küçük bir PC işlevi görüyor.


5. FDR-AXP35
Sony'nin 4K çekim yapabilen el kammerası. Yüksek kayıt hızıyla dikkat çekiyor.


6. X9000C
Dünyanın en ince TV'si Sony tarafından tanıtıldı. Ekran boyutları 55, 65 ve 75 inc olan TV'nin en ince noktası 4.9 mm. TV'nin bir diğer önemli özelliği Android TV OS işletim sistemiyle çalışıyor olması.


7.BLUE STUDİO ENERGY
   5000 mAh'lık bataryasıyla 4 günlük batarya ömrü sunan telefon. 10.4 mm'lik kalınlığa sahip olmasına rağmen 5000 mAh'lık bataryayı tasarıma sığdırmışlar.

  Bu cihazların yanı sıra bir çok akıllı saatte görücüye çıkmış.

2 yorum:

  1. 4. olan favorim . Türkiyeye gelecek mi bi bilginiz var mi?Düşünsenize 120 ekran pcde oyun oynadığınızı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilgim yok ama 120 ekran da başka yöntemlerle oyun oynayabilirsiniz :)

      Sil

Yorum Kuralları
1. Argo,küfür tarzı kelimeler kullanmak yasaktır.
2. Kısaltma tipi yorumlar kötü görüntü oluşturacağı için silinecektir.(Slm,mrb vb.)