Windows Phone'de O Özellik Kalkıyor!

Teknoloji ve tasarımın devi Microsoft; Windows 8 ile kullanıcılara sunulan ODA özelliğinin kaldırılması kararını aldı. Odalar; Windows Phone kullanıcıları için sosyal sosyal paylaşım ve birbirleriyle etkileşimde bulundukları özel sohbet odalarının yaratılmasına yarıyordu. Fakat bunu zaten Android ve IOS gibi diğer yazılım platformlarında da yapabildikleri için, yeni piyasaya çıkarılacak cihazlarda yer almasına gerek olmadığını savundu.
Odalara desteğini çektiğini duyuran firma; piyasaya sürülecek olan Windows 10 ile beraber sosyal avantajların daha kolay olacağını ve birbirleriyle daha kolay bir şekilde etkileşime girebileceklerini daha önce de belirtmişti. Uygulamanın artık kullanılamayacak hale geldiği zaman kullanıcılar kendi odalarını görebilecek ama oda içerisinde hiç bir paylaşım yapamayacaklar. Cihaza Windows 10 ön sürümünü yüklendiği zaman özelliğin kaybolduğu görülecektir. Bununla beraber odada kurulan sohbet programı da etkisiz hale gelecektir. Konuşma ve paylaşımlarında özel veya unutmamanız gereken gönderileriniz varsa yedeklemenizi öneririz. 

Teknoloji çağında olanın faydalarını her dakika daha net gördüğümüz şu sıralarda; tüm detayları Technandro sitemizden öğrenebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları
1. Argo,küfür tarzı kelimeler kullanmak yasaktır.
2. Kısaltma tipi yorumlar kötü görüntü oluşturacağı için silinecektir.(Slm,mrb vb.)