LG; Samsung'dan Çekiniyor Mu?

Bu sene Barcelona'da yapılacak olan MWC 2015 (Mobile World Congress / Mobil Dünya Kongresi) etkinliğine az bir zaman kala en çok merak edilen Samsung Galaxy S6 ve LG G4 modelleri heyecanla bekleniyor.  Mobil dünyası için en önemli sayılan bu etkinlikte bombayı patlatacak olan modeller için ilgilenenler nefesini tuttu.


Geçen seneki MWC'de mobil dünyası Samsung Galaxy S5 ve Sony Xperia Z2 ile merhaba demiş; bunların yanı sıra akıllı saat gibi bir çok giyilebilir android cihaz ve akıllı tabletlerle tanıştık. Bu yılın en çok beklenen cihazları ise şüphesiz Samsung Galaxy S6 ve LG G4.

Samsung Galaxy S6'nın kongre için hazır olduğu; fakat LG G4 için aynı şeyin söylenmediği şu sıralar gündemde. Kongrede tüm medya Galaxy S6 ile ilgileneceği gerçeğinin farkında olan Koreli firma, biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu belirterek LG G4'ü Nisan ayında tanıtma kararı aldı. Benzer hareketi geçtiğiniz dönemlerde Sony'de sergilemiş ve herkesin kafasında soru işaretleri bırakmıştı. Aynı durumun bu yıl gerçekleşiyor olması da; tüm büyük firmaların Samsung ile, çatışmak istemediğini, cihazların ilgisiz kalmaması için aynı saatte tanıtıma çıkarmaktan çekindiğini akıllara getiriyor.

Geçen yıl dolduğu gibi bu yıl da akıllarda kalacak olan MWC 2015'de sürpriz cihazların patlama yapıp yapmayacağı da soru işaretleri arasında. Teknoloji ve tasarımın getirdiği tüm yenlikler ile tanışmak ve bilgi sahibi olmak istiyorsanız Technandro sitemizi takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları
1. Argo,küfür tarzı kelimeler kullanmak yasaktır.
2. Kısaltma tipi yorumlar kötü görüntü oluşturacağı için silinecektir.(Slm,mrb vb.)