HTC One M9 Geliyor...

HTC'nin her sene piyasaya sürdüğü One serisinin sonuncusu olacağı söylenilen One M9, daha çıkmadan oldukça merak uyandırmıştı. Alman online alışveriş sitesinde satışa sunulan One M9, tüm özellikleri ile meraklılarıyla buluştu.
HTC One M8'den farkı olmayan hatta neredeyse birebir aynı olan M9'un, farklı olarak arka kamerasının kare şeklinde olduğunu görüyoruz. Renk tonlamalarında ise özellikle kenarda ve üst çerçevelerinde değişikliğe gidilmiş, ton farkındaki parlaklıklarıyla dikkatleri çekiyor.

2GHz hızındaki Snapdragon 810 işlemci ile gelecek olan HTC One M9, 32GB depolama alanı (+MicroSD desteği) ve 3GB RAM olanağı sunuyor. Beklenildiği gibi 5 inç büyüklüğündeki Full HD ekrana sahip olan telefonda 20MP arka (4K UHD çekim desteği), 4UP de ön kameraya sahiptir. (Ultrapiksel)
Android Lollipop'a sahip Sense 7 arayüzü bulunacak. 2900 mAh bataryasıyla ortalama bir kullanım sağlayabilecek olan One M9 LTE ve NFC desteği de sunuyor. Renk seçenekleri olarak ise Tunç Grisi, Altın ve Gümüş renkleri olarak karşımıza çıkıyor.

Şimdilik teknik özellikleri ortaya çıksa da; asıl merak edilen tabii ki yazılımsal özellikleri. Fiyat konusunda ise vergiler dahil 749€ fiyat etiketine sahip olan HTC One M9 ülkemize yine bomba bir fiyatla giriş yapacak. 2500 TL civarlarında olduğu beklenen cihazın; tüm yazılımsal özellikleri de tanıtımda kullanıcılara sunulacak. 

Her dakika yenilenen ve gelişen teknolojiden geri kalmamak için Technandro sitemizi takip edebilirsiniz.

2 yorum:

  1. piyasaya oldukça yüksek bir fiyattan giriş yapacağından belli bir kesimin tercihi olacaktır sadece. özellikle akıllı telefon konusunda fiyat / performans dengesini gözetmek gerekir. bu yönden lg g2 hala zirvede. almayı düşünen arkadaşların buypasa.com a bakmasını öneririm, en son indirimdeydi orada.

    YanıtlaSil

Yorum Kuralları
1. Argo,küfür tarzı kelimeler kullanmak yasaktır.
2. Kısaltma tipi yorumlar kötü görüntü oluşturacağı için silinecektir.(Slm,mrb vb.)