ASUS'DAN BEKLENMEYEN BIR ADIM DAHA;ZENPOWER!

Pazardaki Taşınabilir Şarj Cihazı markaları arasınaAsusfirması da dahil oldu ve 9600 mAh’lik bir Taşınabilir Şarj Cihazı olanAsus ZenPowermodelini resmi olarak duyurdu.
ÖzellikleAkıllı Telefonların Hızlı Şarj Tüketmesi sorunu nedeniyle pazarda bir anda ön plana çıkan ve uzun süreli kullanım isteyen tüketicilerin tercihi olanTaşınabilir Şarj Cihazıpazarına Akıllı Telefon Üreticileri de yavaş yavaş giriş yapmaya başladı.
Çinli Akıllı Telefonüreticilerinden sonra HP gibi, GP gibi, Duracell gibi büyük üreticilerde bu sektöre giriş yapmıştı. Şimdi ise sıra Asus'da...
Henüz resmi olarak bir Fiyatlandırma yapılmamış olsa da hem tasarım hem de malzeme kalitesi ile Asus ZenPower modeli bir anda ön plana çıkmayı başarmış durumda.
3.200 mAh’lik 3 hücrenin bir araya gelmesi ile 9600 mAh’lik bir güç sunmayı başaran Asus ZenPower modeli kullanılan telefona göre göre 3 ila 6 kez arasında Şarj İmkanı sağlayabiliyor.
Metal Kasayasahip olan modelde 11 katmanlı koruma sistemi ile cihazın düşmelere ve darbelere karşı olan direnci arttırılmış durumda.
Üzerinde Batarya Durumunu gösteren 4 adet Led Uyarı kısmı bulunan cihazda Tek USB Çıkışı kullanılmış durumda. Cihazın şarj işlemleri ise ön kısma konulan Micro USBGirişi ile sağlanıyor.
Asus ZenPower Taşınabilir Şarj Cihazıiçin firma farklı renk seçenekleri sunacak gibi görünüyor. Basına servis edilen görselde de bu açıkça belli ediliyor.

Bunun yanında seri için Asus firmasının taşıma kılıfını da cihazla birlikte tüketicilere sunacağı gelen haberler arasında. Bu sayede ek bir çanta ya da kılık almanıza gerek kalmadan cihazı yanınızda taşıyabileceksiniz.

Asus ZenFoneserisi ile Uygun Fiyatlı bir mobil çıkış yakalayan Asus firması Asus ZenPower modelinde de Uygun Fiyat Politikası belirlerse oldukça başarılı bir satış rakamına çıkabilir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları
1. Argo,küfür tarzı kelimeler kullanmak yasaktır.
2. Kısaltma tipi yorumlar kötü görüntü oluşturacağı için silinecektir.(Slm,mrb vb.)