Samsung'dan Apple'a Hodri Meydan!

Teknoloji gelişimleri konusunda taktir edilen Güney Kore'li şirket; yeniliklerine birini daha ekleyerek mobil ödeme sistemi konusunda oldukça önemli bir adım attı. Samsung; bundan sonra piyasaya süreceği mobil cihazlarda bu özelliği kesinlikle es geçmeyecek gibi görünüyor.

Koreli ekip, daha önceden Apple Pay'ın en güçlü rakibi olan LoopPay'i hisselerine kattığını duyurmuştu. Değeri konusunda açıklama yapmayan firma LoopPay'in teknolojik altyapı gücüne güvenerek bu yapılandırmayı hayata geçirmeyi planlıyor.

LoopPay; mobil ödeme sisteminde manyetik şerit üzerinde okuyarak gerçekleşmesine yardımcı oluyor. LoopPay'in kurucuları Samsung ile bu konuda yakından çalışacağını belirtti. Çıkan dedikodular acaba Galaxy S6'da bu özelliğin olup olmadığı konusunda. Kullanıcıların merakla beklediği mobil cihaz; gün geçtikçe gizemliliğini korumaya ve cihaza olan ilgiyi de bir hayli arttırıyor.

Samsung; bu hareketiyle Apple Pay'a çalım atar mı bilemeyiz; fakat bombayı patlatacağı gerçeğini de kabul etmemiz gerek. Teknoloji ve tasarımın hayatımızı kolaylaştıran yeniliklerinden haberdar olmak için Technandro sitemizi takip edin..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları
1. Argo,küfür tarzı kelimeler kullanmak yasaktır.
2. Kısaltma tipi yorumlar kötü görüntü oluşturacağı için silinecektir.(Slm,mrb vb.)