WhatsApp'a Yeni Özellik..!

Mesajlaşma olayına yeni bir soluk getiren ve artık telefonlara mesaj değil; internet paketi yapılan son dönemlerde şüphesiz en çok ilgi gören uygulama WhatssApp! Sürekli yenileyen ve gelişen teknolojiye ayak uyduran Facebook yazılım ekibi, uygulamayı sunuculara taşıdıktan sonra aynı aynı kalmasına izin vermeden sürekli geliştirip yeniliklerle karşımıza geldi.



Görüntü, video, sesli mesaj gibi fırsatları sunan ve insanların birbirleriyle daha hızlı, anlık sohbet etmelerine olanak tanıyan WhatssApp'a bir yeni özellik daha eklendi. Daha önce gizlilik ayarları güncellenen ve mavi tik özelliğini hayat geçiren başarılı ekip, şimdilerde "Sesli Arama" özelliği ile bizlere merhaba dedi. Android işletim sistemi ile çalışan bu özellik ; tıpkı Skype gibi sesli konuşma imkanı sağlıyor. Kullanıcılar, güncellemenin ardından listesindeki kişilerle mesajlaşır gibi konuşabilecek.

Yeni özellik öncelikle IOS ve Blackberry telefonlarda kullanılabilecek. İlerleyen günlerde hayata geçirilmesi beklenen özelliğin memnun etmeyen tek tarafı ise diğer işletim sistemi tarafından desteklenmemesi. Yani Blackberry telefonundan uygulamayı güncelleyen bir kişi, başka işletim sistemine sahip başka telefondaki WhatsApp ile sesli konuşma özelliğini kullanamayacak. Her ne kadar kullanıcıları mutlu etmese de, özelliğin şekil değiştirip herkes tarafından kullanılabilir olması da beklentiler arasında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları
1. Argo,küfür tarzı kelimeler kullanmak yasaktır.
2. Kısaltma tipi yorumlar kötü görüntü oluşturacağı için silinecektir.(Slm,mrb vb.)