Vodafone 4G ile Geliyor!

Başarılı operatör markalarından Vodafone 4G için hazır. Türkiye'nin köklü kulüplerinden olan, Türk futbolunun temel taşı Beşiktaş ile sponsorluk anlaşması imzalayan firma; Türkiye'deki ilk akıllı stadyumun yapılacağını belirtmişti. Stadyuma Vodafone Arena ismi verilmesi hususunda anlaşmaya varan tarafların tam teknolojik bir stadyum ile taraftarlarına sunulacağı gün merakla bekleniyor. 4G Vodafone Arena'da hayata geçirilecek mi merak konusu.



Vodafone Türkiye, 4G hizmetinde bir hayli iddialı. Dijital bağlantılı Türkiye için teknoloji yatırımları çalışmalarına hız veren Vodafone Türkiye, dijitalleşmenin yeni başlangıcı olarak gördüğü 4G'de küresel deneyimini Türkiye'ye taşımaya hazırlanıyor. Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt, bugün açıklanan 4G ihale sürecini değerlendirerek şirketin 4G hazırlıklarına ilişkin bilgilere yer verirken; kullanıcıya en kaliteli hizmeti sunmalarını sağlayacak en uygun ve hızlı frekansa sahip olmak istediklerini ve çalışmalarını bu yönde hızlandırdıklarını da söylemeden geçmedi.

3G teknolojisi hayatımızı oldukça kolaylaştırdı. 4G'de ne gibi avantajların bizleri beklediğini ilerleyen günlerde sizlerle paylaşacağız. Teknoloji dünyasından haberdar olmak için Technandro sitemizi takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları
1. Argo,küfür tarzı kelimeler kullanmak yasaktır.
2. Kısaltma tipi yorumlar kötü görüntü oluşturacağı için silinecektir.(Slm,mrb vb.)