O Facebook Hesapları Kapanıyor!

12 Mart tarihi itibariyle yazılımsal bazı algoritmaları değiştireceğini ve bununla birlikte tüm sayfalardaki beğeni sayılarının düşeceğini duyuran sosyal medya devi Facebook; başta kullanıcılar olmak üzere; sosyal medya sayfaları üzerinden işletmelerini tanıtanlara şok etkisi yarattı.




Facebook yine kullanıcı ve şirketlerin hoşuna gitmeyecek bir gelişmeyle karşımıza çıkıyor. Altyapı değişikliğine giden firma, Instagram'da yaptığı gibi aktif olmayan kullanıcıları tek tek belirleyip hesaplarını silecek.

Böylece aktif olmayan ya da spam olduğu düşünülen Facebook hesaplarının kapatılmasıyla, sayfaların takipçi rakamlarında da ciddi düşüşlerin olması bekleniyor. Özellikle de milyonlarca takipçisi olan sayfalar bu gelişmeden oldukça olumsuz yönde etkileneceğe benziyor.

Dev yazılım ekibi; uygulamanın 12 Mart tarihinden itibaren hayata geçirileceği yönünde bilgi verse de fazla açıklama yapmaktan kaçındı. Sosyal medya ve gerekli güncellemeler konusunda bilgi sahibi olmak için bizi katip etmeye devam edin...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları
1. Argo,küfür tarzı kelimeler kullanmak yasaktır.
2. Kısaltma tipi yorumlar kötü görüntü oluşturacağı için silinecektir.(Slm,mrb vb.)