ASUS' dan Yepyeni Bir Telefon; ZENFONE 3



Ülkemize ZenFone 2 modeli daha gelmemiş iken Asus ZenFone 3 serisi ile ilgili ilk sızıntı bilgiler gelmeye başladı.



Mayıs yada Haziran ayında satışına başlanması beklenilen Asus ZenFone 2 modelinin daha ülkemizde satış serüveni başlamadan Asus ZenFone 3 serisine ait bilgiler pazara sızmaya başladı.

İşte ilk bakışta Asus ZenFone 3 serisi ve getireceği özellikler…



Parmak İzi Sensörüne Merhaba

Asus ZenFone 2 serisinde yer verilmeyen Parmak İzi Okuyucusu Asus ZenFone 3 serisinde cihaza eklenmiş olacak.

Güvenlik adımları bakımında Apple iPhone serisinde ve bazı Android İşletim Sistemli cihazlarda gördüğümüz Parmak İzi Sensörü 2016 senesinden itibaren Asus ZenFone serisinde de yer almaya başlayacak.

Gelişmiş Kamera Özellikleri

13 MP değerinde bir kameraya sahip olan Asus ZenFone 2 serisinden sonra Asus kanadının 20 MP değerinde bir Arka Kameraya ve 13 MP değerinde de ön kameraya sahip model üretmesi bekleniyor.

Özellikle Selfie noktasında başarısız olan Asus ZenFone 5 ve Asus ZenFone 6 serilerinden sonra ZenFone 2 serisinde daha başarılı bir kamera deneyimi sunan Asus firması ZenFone 3ile de bunu bir adım öteye taşıyacak gibi görünüyor.



2K Ekran Zor Gibi

Uygun Fiyat Politikası ile ilerlemek isteyen Asus cephesinin Asus ZenFone 3 serisinde de Full HD Ekran kullanması oldukça kuvvetli bir ihtimal.

Yine Intel serisi bir işlemci ve 4G LTE Desteği ile pazara çıkması beklenilen Asus Zen3 serisinin 2K veya 4K yerine Full HD Ekranla gelmesi ve bu sayede daha az şarj tüketimi ve daha az donma yaşaması bekleniyor.
Windows Phone Deneyimi Sunabilir

ZenFone 3 serisinde yine Android İşletim Sistemi kullanacak olan Asus firmasının ZenFone 3 serisine birde Windows Phone İşletim Sistemli kardeş sunması bekleniyor.

Bu noktada bir adım atmasa da Asus Tablet PC ve Asus ZenFone 3 serisini senkron bir hale getirerek daha önce gördüğümüz Asus PadFone serisine benzer bir kombinasyon ile yeni ürünlerini tanıtabilir.

Asus ZenUI Gelişmeye Devam Edecek

Kendi Ara Yüzü ile oldukça başarılı bir çıkış yakalayan Asus firmasının hızlı güncellemeler ile Asus ZenUI Ara Yüzünü geliştiremeye devam etmesi ve ZenFone 3 serisinde de bu ara yüzü kullanması bekleniyor.

 Android 5.1 veya Android 5.2 gibi gelecek senenin sürümü ile gelecek olan ZenFone 3 serisi daha hızlı bir çalışma sistemine ve daha az batarya tüketimine sahip olacak.

KAYNAK:CEPSEYİR

1 yorum:

  1. Asus iyi sardı bu akıllı telefon işine daha Zenfone 2 yeni çıktı arkadaş :D

    YanıtlaSil

Yorum Kuralları
1. Argo,küfür tarzı kelimeler kullanmak yasaktır.
2. Kısaltma tipi yorumlar kötü görüntü oluşturacağı için silinecektir.(Slm,mrb vb.)