ASUS ZENFONE SERISI GÜNCELLEME ERTELENDİ Mİ?

ASUS, Mart ayı sonu itibariyle Türkiye’deki Fonepad’lere Android Lollipop güncellemesini OTA üzerinden dağıtmaya başlamıştı. Ancak son gelen haberler Zenfone 5 kullanıcılarını üzecek cinsten.


ASUS’tan, geçen yılın son çeyreğinde sızdırılan bir haberde Android 5.0 Lollipop güncellemesini Nisan 2015’te vereceği görülmüştü. Ancak ASUS’a danışan bir Zenfone 5 kullanıcısı hiç beklemediği bir yanıt almış.
Lollipop güncellemesi Mayıs’ta!
Himanshu isimli kullanıcı ile Flea isimli ASUS yetkilisi arasında geçen görüşmenin detaylarında güncellemenin Mayıs ayına kaydırıldığı görülüyor.

Asus yetkilisinin verdiği cevabın detaylarında; stabilleştirme sorunlarını aşmak için zamana ihtiyaç duyulduğu belirtildiği görülüyor. Öyle görünüyor ki Asus yetkilileri, Lollipop güncellemesini Zenfone 5’e entegre ederken stabilite bozulmuş ve sorunlar ortaya çıkmış. Bu sorunları aşmak için zamana ihtiyaç duyuyorlar.
Haberi doğrulatmaya çalışıyoruz
ASUS’un Facebook ve Twitter üzerindeki hem uluslararası hem de Türkiye hesaplarıyla iletişime geçtik. Bu duyumu onlarla paylaştık. Eğer haberi doğrularlarsa, Zenfone 5 kullanıcıları bir ay daha bekleyecek.
Zenfone 4,4.5 ve 6 için de erteleme söz konusu olabilir!
Aynı alt yapıya sahip olan Zenfone 4, 4.5 ve 6 için de aynı erteleme yapılmış olabilir. Ancak yine de kesin bir haber almadık, beklemedeyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları
1. Argo,küfür tarzı kelimeler kullanmak yasaktır.
2. Kısaltma tipi yorumlar kötü görüntü oluşturacağı için silinecektir.(Slm,mrb vb.)