Facebook'a yepyeni bir özellik geliyor!

Popüler sosyal medya sitesi Facebook , geçtiğimiz dönemlerde Snapchat firmasını satın almak için bir takım girişimlerde bulunmuş ancak başarılı olamamıştı. Snapchat'i satın alamayan Facebook, rakibinin özelliklerine benzer Slingshot gibi uygulamalar ile kullanıcılarının karşısına çıkmıştı. Ancak Facebook bu tarz uygulamalar ile pek umduğunu bulamamıştı.



Gelen yeni bilgilere göre Facebook yine Snapchat benzeri bir program üzerinde çalışıyor. iOS için gelecek bu yenilik sayesinde Facebook'a fotoğraf yüklemeden önce; fotoğrafları Snapchat'ten alışkın olduğumuz düzenleme araçları ile renklendirebileceğiz.
ÖZELLİK SADECE BUNUNLA DA BİTMİYOR.
Facebook'un yeni fotoğraf düzenleme araçları arasında; fotoğraf filtreleri , yazı ekleme , sticker ekleme ve kesme özelliği bulunuyor. Bu özelliklerin önümüzdeki günlerde yayınlanacak Facebook güncellemesi ile kullanıcılara sunulması bekleniyor.



Yaş ortalamasını yükselten Facebook , bu tarz yenilikler ile gençleri tekrardan platformuna kazandırmak istiyor. Bakalım fotoğraf düzenleme yeniliği bu konuda Facebook'a nasıl bir yarar sağlayacak.

KAYNAK:Sabah

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları
1. Argo,küfür tarzı kelimeler kullanmak yasaktır.
2. Kısaltma tipi yorumlar kötü görüntü oluşturacağı için silinecektir.(Slm,mrb vb.)