İnternetin yeni fenomenini mobilde deneyin!


Sanal alemin yepyeni çılgınlıklarından biri olan agar io gerek Dünya gerekse Türkiye'de milyonlara ulaştı ve çok sevilen bir oyun olarak internette yerini almayı başardı.

Technandro ekibi olarak bu makalemizde bu yeni çılgınlığı mobil platform üzerinde oynamak isteyenler için yapmaları gerekenleri adım adım anlattık.



Gerek bilgisayara sahip olamayan okurlarımız,gerekse bu çılgınlığın her daim yanlarında olmasını isteyen okurlarımız için bu makale birebir!

"Ah be kardeşim , mobilden de siteye girer oynarız" diyebileceğinizi düşünerek bunu sizden önce denedik ve maalesef ki ister tablet olsun ister telefon hiçbir cihazda site üzerinden rahat rahat oynanamadığını gördük.
Bunun için uygulama marketlerini tek tek dolaştık ce sizler için en kullanışlı uygulama olan "NEBULOUS" adlı uygulamayı keşfettik.
Bu tipde yapılmış olan diğer uygulamalardan farklı olarak bu uygulama da ister online ister offline olarak dilediğiniz gibi oyununuzu oynayabiliyor , karakterinizi dilediğiniz gibi kişiselleştirebiliyorsunuz.
Oyunun oynanması , mantığı , sistemi kısacası herşeyi tamamen agar.io ile aynı...

Ekran görüntülerini paylaşacağımız bu uygulamayı Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz...

İYİ EĞLENCELER DİLERİZ!






GOOGLE PLAY LİNK:Nebulous


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları
1. Argo,küfür tarzı kelimeler kullanmak yasaktır.
2. Kısaltma tipi yorumlar kötü görüntü oluşturacağı için silinecektir.(Slm,mrb vb.)