SAMSUNG GALAXY NOTE 10.1 BEKLENEN GÜNCELLEME ! (KİTKAT)



Samsung Galaxy Note 10.1 2012 kullanıcılarının Note 10.1 2014 piyasaya çıktıktan sonra ekran tasarımını beğendiği Android 4.4.2 güncellenmesi nihayetinde 2012 modeline de gönderildi.
Çoğu kullanıcının yasal olmayan yollarla edindiği Kitkat güncellenmesi nihayet resmi olarak da cihazlara gönderiliyor.
Şunu da eklemek isteriz ki ; Kitkat güncellemesi yalnızca Samsung'un kendine ait orjinal yazılımı olan KİES üzerinden kuruluyor.Beklemek istemeyen kullanıcılar Kies üzerinden zaman kaybetmeden kurabilir.Tabletin kendisinden otomatik güncelleme almak için ise biraz daha beklemek gerekiyor.
Ekran tasarımının ve fonksiyon tuşlarının yerinin değiştiği Kitkat güncellemesi ile hissedilir derecede performans ve hız artışı mevcut.
Elde ettiğimiz verilere göre kullanıcıların %73'ü Kitkat,%27'si ise Jelly Bean sürümündeki ekran tasarımını daha çok beğeniyor.

Jelly Bean'da alt kısmın sol tarafına sıkıştırılan 3 adet fonksiyon tuşları , Kitkat ile alt kısmın tamamına ortalanıyor , kullanıcıların alışması için biraz zamana ihtiyaç var :) 
Jelly Bean ile sağ tarafta yer alan bildirim tepsisi , tıpkı Samsung'un cep telefonlarında olduğu gibi üst tarafa taşınmış.Artık bildirimlerinizi üst tepsiden takip edeceksiniz.
Gerek performans,gerek ekran tasarımı ve gerekse Samsung'un eski sürüm cihazlarını unutmadığını gözler önüne seren bu güncelleme Note 10.1 kullanıcılarını oldukça sevindirmiş görünüyor.
Ne diyelim , darısı Android 5.0 güncellemesinin başına :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları
1. Argo,küfür tarzı kelimeler kullanmak yasaktır.
2. Kısaltma tipi yorumlar kötü görüntü oluşturacağı için silinecektir.(Slm,mrb vb.)